їжа

Морквяні котлети

By  | 


Інгредієнти:

4 великі морквини
манна крупа
невелика цибулина
куркума
олія
сіль за смаком

Приготування:

1. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її в олії.

2. Натерти моркву на дрібній тертці, додати в сковорідку до цибулі. Перемішати.

3. В отриману суміш влити 1/3 скл. води (або половинку) і тушкувати моркву до готовності (не накриваючи кришкою, тому що вода повинна практично повністю випаруватися).

4. У готову моркву поступово додати кілька (3-4) ст. л. манної крупи. Перемішати. Залишити на вогні постійно помішуючи десь 3 хвилини. Зрештою повинна вийти маса по консистенції нагадує густу кашу.

5. Змочити руки у воді (щоб до рук не прилипало “тісто”. Сформувати з морквяної маси маленькі котлетки, обваляти їх в манній крупі і смажити в киплячій олії до утворення рум’яної скоринки.

Смачного!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *