Морквяні котлети vtrendiТравень 2, 2017їжа0 Comments 0 Інгредієнти: 4 великі морквини манна крупа невелика цибулина куркума олія сіль за смаком Приготування: 1. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її в олії. 2. Натерти моркву на дрібній тертці, додати в сковорідку до цибулі. Перемішати. 3. В отриману суміш влити 1/3 скл. води (або половинку) і тушкувати моркву до готовності (не накриваючи кришкою, тому що вода повинна практично повністю випаруватися). 4. У готову моркву поступово додати кілька (3-4) ст. л. манної крупи. Перемішати. Залишити на вогні постійно помішуючи десь 3 хвилини. Зрештою повинна вийти маса по консистенції нагадує густу кашу. 5. Змочити руки у воді (щоб до рук не прилипало “тісто”. Сформувати з морквяної маси маленькі котлетки, обваляти їх в манній крупі і смажити в киплячій олії до утворення рум’яної скоринки. Смачного!